Mijn Buitenplezier
Mijn Buitenplezier

Bezorging aan huis!

verzendkosten-levering

Binnen Nederland en België bezorging aan huis voor slechts 35,-

24-uurs contact

24-uurs-verzending

Mail of bel voor direct persoonlijk contact

(Leeg)
Login

Antivandaal korfbalpaal

Antivandaal korfbalpaal voor openbare speelplekken

Beschrijving

De antivandaal korfbalpaal is ontwikkeld voor gemeenten, campings en sportclubs die graag een veilige, stevige en vandalisme bestendige korfbalpaal aan willen schaffen. De korfbalpaal is in diverse kleuren leverbaar en kan zowel met een kunststof korf als een stalen/rvs korf geleverd worden. Op aanvraag plaatsen wij de korfbalpalen maar zelf plaatsen is ook geen probleem.

Details

Deze haast onverwoestbare korfbalpaal is verkrijgbaar in diverse hoogtes en kan met 1 korfbalkorf maar ook met 3 of meer korven geleverd worden. Deze korfbalpaal is voorzien van een voet die in het beton te storten is zodat de korfbal paal altijd stevig en veilig staat. Prijzen op aanvraag.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››