Mijn Buitenplezier
Mijn Buitenplezier

Bezorging aan huis!

verzendkosten-levering

Binnen Nederland en België bezorging aan huis voor slechts 35,-

24-uurs contact

24-uurs-verzending

Mail of bel voor direct persoonlijk contact

(Leeg)
Login

Over Mijn Buitenplezier

Mijn Buitenplezier, voor je korfbalpaal, voetbaldoel of speciaal buitenspeelgoed

Op zoek naar een verstelbare korfbalpaal, een voetbalgoal of een bijzonder buitenspeel artikel op maat? Mijn Buitenplezier kan je hierin adviseren. Wij leveren al ruim 15 jaar artikelen als trampolines, korfbalpalen en voetbaldoeltjes. Al onze artikelen komen van betrouwbare en goede leveranciers en zijn daarmee veilig en duurzaam.

De korfbalpaal specialist

Al ruim 15 jaar zijn wij actief in de korfbal wereld. Waar wij begonnen met het maken van korfbalpalen met een rieten korf zijn we later ook de korfbalpaal met de kunststof korfbalkorf gaan leveren. iedere korfbalpaal wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Deze korfbalpaal is in hoogte verstelbaar, voorzien van een officiele IKF korfbalkorf en kan worden geleverd met een voetplaat voor op gras of voor op straat. Voor iedere wens hebben we dus de juiste korfbalpaal, voor jong en oud.

Een voetbaldoel voor thuis!

Wil je thuis oefenen op je schot? Dat hebben wij het juiste voetbaldoel voor je. Van doeltjes voor de allerkleinsten tot de geoefende schutter. Elk voetbaldoel heeft zijn eigen kwaliteiten. Wij leveren aluminium voetbaldoeltjes en metalen voetbaldoeltjes in vaste maten maar ook een maatwerk voetbaldoel is mogelijk. Neem voor vragen over een aluminium voetbaldoel of maatwerk voetbalgoal gerust contact op met ons.

Overige buitenspeelgoed

Naast korfbalpalen en voetbaldoeltjes leveren wij ook overig buitenspeelgoed als trampolines, springkussens en overig maatwerk. Wij selecteren hiervoor onze leveranciers op kwaliteit, prijs en duurzaamheid.

Contact

Voor vragen over een van onze producten of een product dat we nog niet leveren neem gerust contact met ons op via mail, WhatsApp of telefoon.
SHARE
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.